Dokuz Eylül Çekici

Sana en hızlı şekilde yardım etmek istiyoruz. Bulunduğun yere yakın olan çekiciye ulaşmak için hemen bizi ara, yolda kalma.

0850 360 1197

Dokuz Eylül Çekici

Dokuz Eylül çekici, yolda kalan, arızalanan, kaza geçiren araçlarınıza ve size yardımcı olmak için 24 saat açık olarak çekici hizmeti vermektedir. Dokuz Eylül çekici hemen hemen her semtte çekici ve kurtarıcı araçları ile çalışmaktadır. Çekici Çağır firması olarak tüm araç sahiplerine yolda kaldıkları durumlar düşünülerek hizmet vermeye çalışıyoruz.

Dokuz Eylül hem yerleşim yeri olarak hem de işyerleri ve ofislerin bulunduğu merkezi bir noktayı ifade ediyor. Trafik akışının oldukça yoğun bir şekilde seyrettiği hareketli bölgede yolda kalma durumları oldukça fazla yaşanabiliyor. Yolda kalma durumlarına yönelik çözümler sunan Dokuz Eylül çekici birimleri hem hızlı hem de güvenilir hizmetleriyle en çok tercih edilen kurtarıcı birimleri arasında yer alıyor.

Dokuz Eylül Oto Çekici, Dokuz Eylül Oto Kurtarıcı, Dokuz Eylül Oto Kurtarma

Eski usul yöntemlerle araçların çekilmesi artık yasaktır. Bu nedenle yolda kalma durumları halinde oto çekici birimlerden hizmet talep edilmesi gerekiyor. Eski usul yöntemler kullanarak çekici mahiyetine sahip olmayan bir aracın halat veya benzeri bir gereçle çekilmesi trafiğin tehlikeye atılması anlamına geliyor.

Özellikle trafik akışının yoğun olduğu yerlerde bu tür yöntemlere başvurulması yaralanmalı veya ölümlü trafik kazalarının meydana getirebilir.

Dokuz Eylül çekici firması sayesinde yolda kalan araçların kısa süre içerisinde servise veya otoparka çekilebilmesi mümkündür. Güvenli bir şekilde yapılan işlemler sayesinde trafiği tehlikeye atmadan çekme hizmet neticelendirilir.

Oto çekici firmalarının sahip olması gereken hizmet standartlarını karşılayan şirketimiz, uygun fiyat avantajlarıyla çekicilik hizmetini yerin getiriyor.

Dokuz Eylül Çekici Numarası

Bazı çekici firmaları standartların çok daha üzerinde bir uygulamaya imza atabiliyor. Üstelik bu kişilerin vermiş oldukları hizmetler bazı noktalardan zayıf olabiliyor. Niteliksiz eleman çalıştıran firmaların yolda kalan aracı çekme esnasında araca zarar verme ihtimalleri artabiliyor. Herhangi bir eğitim almamış kişilerin çekici olarak çalışması doğru değildir. Bu nedenle Dokuz Eylül oto kurtarıcı birimlerinde istihdam edilen kişilere çekicilikle ilgili eğitimler veriliyor. Aracınızı bizimle taşıtmak için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Dokuz Eylül Çekici Fiyatları

Aracınızla kaldığınız bölgedeki Dokuz Eylül çekici firmasının araçlarına ulaşmayı denemelisiniz. Böylece çok daha kısa süreler içerisinde kaldığınız noktaya yardımcı gelebilir ve hızlıca fiyat bilgisi alabilirsiniz. Bununla beraber firmanın 7/24 hizmet sunması da önemlidir.

Özellikle geç vakitlerde ortaya çıkan sorunların çözümü için 7/24 aktif olan birimlere haber verilmesi gerekir. Bazı firmalar, gün boyunca hizmet vermeyebilir. Firmaların ücret tarifelerine, araçlarına ve referanslarına bakmak için web sitemizi kontrol edebilirsiniz. Böylece firma hakkına fikir sahibi olabilirsiniz.