Çakmak Çekici

Sana en hızlı şekilde yardım etmek istiyoruz. Bulunduğun yere yakın olan çekiciye ulaşmak için hemen bizi ara, yolda kalma.

0850 360 2807

Çakmak Çekici

Trafikte aracınızla beklenmedik olumsuzluklar yaşamanız, rahatsız edici ancak mümkündür. Bu rahatsız edici sürecin bir an önce giderilmesi için aracınızın çekilmesi ve uygun bir serviste problemlerin giderilmesi gerekir. Çakmak çekici hizmetleri kapsamında, il genelinde hangi noktada yer alırsanız alın bulunduğumuz konuma hızlı bir şekilde Çakmak oto kurtarma ekipleri intikal edebilmektedir. Uzman ve donanımlı ekipler aracınıza yapılması gereken acil bir müdahale var ise bunu gerçekleştirir veya aracınızı en yakın servis noktasının ulaştırır. Çakmak oto kurtarıcı servisleri, kolayca erişebilmeniz için sitemizde listelenir. Yapacağınız acil çağrı ile harekete geçen servisler en kısa zamanda size ulaşacaktır.

Çakmak Oto Çekici

Kimi zaman oto kurtarıcılar otomobillerin tamiratını daha fazla maliyete sebep olurlar. Elbette bu durum arıza yaptığınız veya kaza yaptınız noktanın servis noktasına olan uzaklığı ile ilişkilidir. Biz sizin konumunuz ne olursa olsun, en kolay biçimde servis noktasına erişebilmeniz ve en düşük maliyete katlanmanızı sağlıyoruz. Kolay erişim, kaliteli hizmet ve uygun fiyat avantajlarından faydalanmak için Çakmak genelinde servis veren oto Kurtarma ekiplerine sitemizden kolayca erişebilirsiniz. Aracınızı büyük özenle taşıyıcı araçlarımıza yükleyecek, talimat vereceğiniz servis noktasına veya belirli bir servis noktası bilmiyorsanız bizim size önereceğimiz servis noktasına güvenli biçimde ulaştırırız.

Çakmak Oto Kurtarıcı

Çakmak çekici hizmetleri kapsamında, araçların niteliklerini uygun taşıyıcı araçlar tedarik edilmekte ve vuku bulan sorunun en kısa yoldan giderilmesi hedeflenmektedir. Yol Yardım hizmetleri ile oto Kurtarma veya diğer ismi ile oto çekici hizmetleri tam olarak aynı hizmet değildir. Yol yardımı arızanın yolda giderilmesini ön görürken, Çakmak oto kurtarıcı servisleri tarafından verilen hizmetler; arızanın giderilmesinden çok aracın kurtarılmasını öngörür. Ancak, her şeye rağmen yürür durumda olan araçların, çalışabilmesi için uygulanabilecek basit tedbirler var ise Çakmak Oto Kurtarma görevlileri sizlere bu noktada destek verecektir.

Çakmak Çekici Fiyatları

Hareket etmesi mümkün olmayan, takla atmış veya ağır kazaları karışmış araçların ise bu şekilde tekrar trafiğe çıkabilmeleri mümkün olmadığından, özel kurtarma Ekipmanları kullanılarak oto kurtarıcı araca yüklenmeleri ve en yakın servis noktasına ulaştığı olmaları gereklidir. Ayrıca Dilerseniz Çakmak oto çekici servis servisleri sizi farklı bir ildeki kendi servisinize dahil ulaştırabilir. Bu noktada tercih size ait olacak ve Çakmak çekici yetkilisi sizin vereceğiniz talimatı uygulayacaktır.