Maçka Çekici

Sana en hızlı şekilde yardım etmek istiyoruz. Bulunduğun yere yakın olan çekiciye ulaşmak için hemen bizi ara, yolda kalma.

0850 360 1198

Maçka Çekici

Yolda kaldım ne yapmalıyım? Yardım istemeliyim ama nereden? Bulunduğum yeri nasıl tarif edeceğim? ve daha birçok soru… 

Trafikteyken; lastik patlamasından motorda gerçekleşen arızaya kadar beklemediğimiz birçok sorunla karşılaşabiliyoruz.  Aracın hareket etmeme durumunda bir çekiciye ihtiyaç duyarız ve nasıl ulaşacağımız, lokasyonu anlatmak vb sorunlar karşımıza çıkar bu sefer de.

Tam bu noktada kaliteli, güvenli ve hızlı bir hizmet alman için, Çekici Çağır olarak her lokasyonda çekici hizmeti sunuyoruz. 

Aracın türü ne olursa olsun (motosiklet, otobüs, kamyon, otomobil) bu tür durumlarda hazırlıklı olmak istiyorsan, mutlaka bizimle iletişime geçmelisin. İster yolda kalan aracını kurtarmak için, ister akü takviye ya da lastik değişimi için Çekici Çağır profesyonelleri sana her lokasyon ve durumda yardımcı olacak.

 

Maçka oto kurtarıcı

Oto Kurtarma ve yol yardım aşamasında aracın güvenliği oldukça önemlidir. Kazadan sonra aracın çekiciye yüklenmesi ve yol sürecinde en ufak bir hasar bile almamalıdır. Bunun için tecrübeli bir firma tercihiyle kalite sağlanmalıdır. Araç büyüklüğü ve modeli ne olursa olsun hasar görmeksizin istenilen yere ulaştırılmalıdır. Tüm bu aşamalarda güvenli, kaliteli ve profesyonel bir hizmet alabilmek için ÇekiciÇağır’a mutlaka ulaşmalısın. ÇekiciÇağır’a ulaştığın takdirde sana en yakın bulunan ve en güvenilir, uygun fiyatlı Maçka oto kurtarıcının ulaşmasını beklemen yeterli olacaktır. 

Kar fırtınası, şiddetli rüzgar, don, şiddetli yağış gibi mevsimsel hava koşullarında önlemlerini alsan da dahi kar lastiği vb. sizi kurtaramayabilir. Bu tarz durumlarda mutlaka çekici çağırmalısın. Üstelik bu tarz hava koşullarında Trabzon iklimi de etkili olduğu için karanlık ve sisli yollarda diğer sürücüler aracını göremeyebilir. Bu nedenle kendi güvenliğin için mutlaka oto kurtarıcı çağırman gerekir. Atlanmaması gereken bir diğer nokta ise bilmediğin bir yerde arızalanan aracın için çekici çağırmaktır. Bu noktada da yakın lokasyonda çekicinin nerede olduğunu tek tek aramak yerine, bunu Çekici Çağır profesyonellerine bırakmanı öneririz. Trabzon’un her noktasına Maçka, Hayrat, Of, Ortahisar, Sürmene, Yomra hiç farketmez, sana en uygun kaliteli hizmet sunmak için 7/24 çalışıyoruz.

Maçka çekici fiyatları

Aracınla alakalı sorun yaşadığın zaman birden fazla oto çekiciyi arayıp fiyat karşılaştırması yapmak oldukça zor farkındayız. Bunu yapmaya çalışırken çok fazla çaba sarf edip sonunda da gereğinden fazla ödeme yapabilirsin. Bunun için senin yerine araştırıp en uygun maliyetli hizmeti sunuyoruz. Maçka çekici profesyonel ekibimiz 7/24 çalışarak sana en hızlı ulaşabilecek çekiciyi bulurken bir yandan da tasarruf etmeni sağlıyor. Bu sayede hem kaliteli hizmet alırken hem de en uygun elmander çekici fiyatlarına ulaşmış oluyorsun.

Çok acil durumlarda ise en son akla gelen şey çekici ücreti olmaktadır. Genellikle acil durumda çekiciyi çağırdıktan sonra çekici fiyatı etkeni düşünülmeye başlanır. Çekici ücreti belirlenirken elbette aracınızın türü (otomobil, kamyon), sayısı ve konumu etkili olmaktadır. Örneğin; Oto Kurtarma yerine uzak bir konumdaysan ya da konumunu başlangıçta yanlış bilgilendirdiysen mesafeden kaynaklı olarak gereğinden fazla ücret ödemen gerekebilir. Bu nedenle ilk yapman gereken konumunu doğru olarak belirleyip ifade etmen olacaktır. Bu sayede zaman kaybından ve gereğinden fazla ödeme yapmaktan kurtulabilirsin. Elbette bulunduğun bölgede oto kurtarma olması da oldukça kritiktir.

Zamanından ve parandan tasarruf etmek için yakın bir bölgeden oto çekici talep etmelisin. Bir çok insan alışkanlıklarından kaynaklı daha önce bildiği bir yeri tercih etmek isteyebilir. Ama artık güvenilirliği sağlayan şey tanıdık bi yer aramak değil, aracını kurumsal ve profesyonel bir firmanın hizmetine sunmaktır. Bu sayede Trabzon’un neresinde olursan olun bulunduğun lokasyondan aracını güvenli bir hizmetle en uygun fiyata alınmasını sağlayacağız.

Oto çekici nasıl bulunur?

Oto çekici bulmak için web sitemize girip Çekici Çağır butonuna tıkla ve  nerede kaldığını bildir. Bulunduğun konumu ve telefon numaranı girerek sigortalı çekicilerimizin yanına gelmesini bekle. 7/24 hizmetinizdeyiz. Trabzon’un neredesinde olursan ol ya da saat kaç olursa olsun bizden anında yanıt alabilirsin. Yolda kalan her araca güvenle hizmet sunmaktayız. Eğer Trabzon’da yaşıyorsan ve bir oto kurtarma, oto çekiciye ihtiyacın varsa mutlaka Çekici Çağır’a ulaşın ve profesyonel hizmetlerimizden yararlanın.