Şehirlerarası Araç Taşıma İstanbul

Sana en hızlı şekilde yardım etmek istiyoruz. Bulunduğun yere yakın olan çekiciye ulaşmak için hemen bizi ara, yolda kalma.

0850 360 1945

Şehirlerarası Araç Taşıma İstanbul

İstanbul'dan aracınızı başka bir şehire götürmenin en kolay yolu çoklu çekici ile taşıtmaktır. Çoklu araç taşıma ile aracınızı daha uygun fiyatlara istediğiniz şehre gönderebilir ya da getirtebilirsiniz.

Aracın yolda kalması, araç sahiplerinin sık sık karşılaştığı sorunların başında gelir. Bu gibi durumlarda arızalanan aracın hem trafiğin akışını engellememesi hem de araç sahibini mağdur durumda bırakmaması için kaliteli çekici firması tarafından çekilmesi gerekir.

ÇekiciÇağır olarak İstanbul’da yolda kalan tüm araçlar için çekici hizmeti vermekteyiz. Bizler motosiklet, kamyon, kamyonet veya otomobil fark etmeksizin tüm araç türlerini anında çekerek başka adrese ulaştırmaktayız. Yolda kalan aracının adresi neresi olursa olsun hemen bizlere ulaşabilir ve uzman ekiplerimizden ekonomik fiyatlarla yardım alabilirsin. Personellerimiz verdiğin adrese hızlıca ekip gönderir ve zaman kaybetmeni engelleyerek mağduriyetine son verir.

İstanbul Çoklu Araç Taşıma

Ülkemizde birçok çekici firması bulunsa da en büyük sorunlardan biri güvenilir ve uzman firmalarla anlaşabilmektir. ÇekiciÇağır, aracının güvenli bir şekilde çekilmesi ve gerekirse istediğin diğer şehirlere ulaştırılması konusunda yıllardan bu yana edindiği tecrübelerle faaliyet gösterir. Bizler güvenli şekilde sürdürülen çalışmalarımızla İstanbul’dan neredeyse her şehire ulaşım sağlamaktayız. İstanbul’un yoğun trafiğini göz önünde bulundurursak arızalanan bir aracın vakit kaybetmeden çekilmesi en önemli hususlardan biridir. Bunu anlayan ÇekicÇağır, istenilen noktaya mesai kavramı olmaksızın kısa sürede ulaşır ve aracını akılcı ve kalıcı çözümlerle bu zor durumdan kurtarır.

ÇekiciÇağır’ın en büyük hedefi müşteri memnuniyetidir. Çünkü müşteri memnuniyeti demek, müşterilerin güvenini kazanmak demektir. Güvenilir bir oto çekici ise her zaman yaptığı işin maddi değil, manevi kısmına önem verir. Firmamızın İstanbul’un her bölgesine özel olarak koşullandırılmış çekici ekipleri dostane tutumu ile sana zor durumda profesyonel çözümler sunar. Geniş araç filomuz kaskosuz aracının veya çekim sırasında kaskosunun bozulmasını istemediğin aracının zarar vermeden istenen adrese taşınmasını saplar. Bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan araç çekilir.

Aracının modeli ve taşıma türü fark etmeksizin yolda kalma ihtimalinin olduğunu unutmamalısın. Özellikle bakımı yapılmayan araçların yolda kalma olasılığı bir hayli fazladır. Ancak zaman zaman araç bakımı düzenli yapılsa da istenmeyen kazalarla karşılaşabilir ve çekici çağırma talebi oluşturmak zorunda kalabilirsin. Bu gibi istenmeyen durumlarda aracını güvenli bir yere yanaştırdıktan sonra ÇekiciÇağır ile iletişime geçebilirsin. Adresini doğru bir şekilde bize iletmen halinde kısa sürede sana ulaşır ve aracını hiçbir çizik, hasar olmadan istediğin konuma çekeriz.

İstanbul Çekici Fiyatları

Bir çekici firmasını kaliteli yapan faktörlerden biri de sunduğu fiyattır. Çoğu çekici firması profesyonel bir hizmet sunsa da uçuk çekici ücreti talep eder ve bu durumda müşteriler mağdur durumda kalır. Ancak her piyasanın bir gerçeği olduğu gibi bu piyasada da gerçekçi fiyatlar sunmak gerekir. Bazı durumlarda ise fiyatlar müşteri için cazip görünse de istenen kalitede olmaz. Bu nedenle araç çekilme sırasında zarar görebilir veya istenmeyen bir kaza yaşanabilir. Bu gibi hasarların olmaması için hem ekonomik hem de profesyonel bir firma ile anlaşmak oldukça önemlidir.

ÇekiciÇağır, ekonomik çekici fiyatları ile sektörün önde gelen firmaları arasında yerini alıyor. Bu sektörde birçok rakip olmasına rağmen bizler müşteri kitlemizi her zaman genişletmeye ve hizmet kalitemizi artırmaya özen göstermekteyiz. Bunu bir görev haline getiren ÇekiciÇağır, kurumsal hizmet modeli ile uzun yıllardan bu yana faaliyetlerine devam etmektedir. BU sayede standart bir fiyat politikası uygulanmakta ve müşteri memnuniyeti bir öncelik haline getirilmektedir. İstanbul oto çekici olarak da kurumsal hizmet anlayışımız ile güler yüzlü ve uzman ekiplerin bir çatı altında toplandığı firma olmanın gururunu yaşamaktayız.

Çoklu Çekici

İstanbul’da araç sayısının gün geçtikçe artması sonucu oto çekici firmalarına da talep artmıştır. Bizi arayarak İstanbul’un herhangi bir bölgesinden aracını Türkiye'nin dört bir yanına gönderebilirsin. Böylece iyi bir çekici firması ile anlaşabilir ve hızlı hizmet alabilirsin.

ÇekiciÇağır, İstanbul’un her noktasına kar, sis, yağmur, çamur demeden deneyimli personelleri ve altyapısında bulunan firmalar aracılığıyla ulaşır ve çekici hizmetini sunar. Çekici numarası aracılığıyla ulaşabileceğiniz ÇekiciÇağır, size bir hizmet hattı kadar yakındır. Tek yapman gereken bizleri aramak ve taşıma kaydı oluşturmak olacaktır. Lokasyonunu doğru bir şekilde belirtmen halinde ekiplerimiz istediğin adrese zaman kaybetmeden ulaşır ve sana bütçene hitap eden, profesyonel hizmeti sunar.