Bitez Çekici

Sana en hızlı şekilde yardım etmek istiyoruz. Bulunduğun yere yakın olan çekiciye ulaşmak için hemen bizi ara, yolda kalma.

0850 360 2773

Bitez Çekici

Bodrum, ülkemizin en çok turist ağırlayan tatil bölgeleri arasında bulunuyor. Yaz sezonunda ilçenin nüfusu giderek artıyor ve buna bağlı olarak araç sayısında da yükselme oluyor. Bodrum’a ulaşan caddelerde yolda kalma sayılarında da artış meydana geliyor. Turistlik beldeye ulaşmak isteyenlerin yolda kalması durumunda Bitez çekici araç sahiplerine yardımcı oluyor.

Bitez Oto Kurtarıcı

Yoğunluğun en fazla seyrettiği noktalarda konuşlanan ekiplerin her an göreve hazır halde beklemeleri, motorlu taşıt sahibi insanların yaşadıkları sıkıntılara anında cevap verebilmeleri açısından önemlidir. Herhangi bir nedenden ötürü meydana gelen yolda kalma olayının akabinde ekiplerin aranması, en yakın mahaldeki ekibin tarafınıza yönlendirilmesiyle mağduriyetin giderilmesi sağlanıyor. Bitez oto kurtarıcı, 24 saat ulaşılabilir durumdadır.

Bitez Çekici Fiyatları

Bodrum ülkemizin en güzel noktalarından birisidir. Bu imajın korunabilmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Hizmet sektöründe faaliyet gösterenlerin kalite standartlarını Bodrum’un doğa güzelliğinden ilham alarak belirlemeleri icap ediyor. Böylece Bodrum’a gelenlerin şehrin her hizmetinden memnun kalmaları mümkün olabilir. Bu anlamda oto çekici hizmeti sunan firmamız, hızlı ve güvenilir hizmet standartlarıyla üzerine düşeni yerine getiriyor. Beldeye ulaşan veya ulaşmak için yolda kalan araçların yardımcısı oluyor. Çekici fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilmek için aracınızın durumu ve çekilmesi gereken mesafeyi bildirerek hemen öğrenebilirsiniz.

Firmamız tarafından verilen Bitez çekici hizmetine dahil olan araçların her birinin bakımı hassasiyetle yerine getiriliyor. Bakımları yapılmadan araçların çekme süreci esnasında kazaya neden olabileceklerini ifade edebiliriz. Sistemin iyi çalışması ve herhangi bir kopma veya takılma gibi arızlara sebebiyet vermemesi adına düzenli bakım ve gerektiğinde onarımın yapılması elzemdir. Bu anlamda firmamız, oldukça hassas hareket ederek verilen hizmetin aksaklıklara neden olmasını minimum seviyeye indiriyor.

Bitez Oto Kurtarma

Çekici ekibi olarak güçlü personele sahip bulunan firmamız, güler yüzlü hizmet vermeyi hedef haline getiren dinamik ve heyecanlı kişilerle çalışıyor. Deneyimli personelin istihdamına önem veren markamızın hizmet esnasında her şeyin kusursuz ve hızlı şekilde yerine getirmesini sağlıyor. Uygun fiyat politikası izlenen firmamızın piyasa fiyatından yüksek ücretlendirme yapmamamsı müşteri memnuniyeti ve sadakatini kazanmak adına önemlidir. Gelişen ve değişen şartlara göre kendisini yenileyen, daha gelişmiş çekme halat ve sistemleriyle güvenli hizmetlerini geleceğe taşıyan firmamız, çalışmalarına devam ediyor. Bitez oto kurtarma ile aklınız yolda kalmasın.