Bitlis Çekici

Sana en hızlı şekilde yardım etmek istiyoruz. Bulunduğun yere yakın olan çekiciye ulaşmak için hemen bizi ara, yolda kalma.

0850 360 2802

Bitlis Çekici

Çekici Çağır Türkiye’nin her bir köşesine ulaşmak ve sizlere kesintisiz hizmet sunmak konusundaki iddiasını Bitlis bölgesinde de sürdürüyor. Aracınızla yaşayabileceğiniz olası mağduriyetlerinizi en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak için burdayız. Aracınızı bütün ilçe ve bucaklardan, şehrin istediğiniz her yerine en güvenli ve uygun şekilde ulaştırmamız için tek yapmanız gereken 0850 360 28 02 numaralı telefondan bizi aramak.

Türkiye’nin bütün şehirlerinde faaliyet gösteren Çekici Çağır profesyonel kadrosu ile hizmet kalite standartlarından taviz vermeden sektördeki rolünü konusunda iddiasından vazgeçmiyor. Aracınızın herhangi bir sebeple yolda kalması durumunda en çabuk ve güvenlir bir biçimde bulunduğu yerden istediğiniz lokasyona taşımak konusunda uzman çekici kadromuza güvenebilirsiniz.

Çekici Çağır, kurumsallığının getirdiği mükemmeliyetçi iş süreçleri politikasıyla aracınızı hiçbir aksaklığa mahal vermeden taşımasının yanı sıra aracınızın sigortalı araç taşıma iş birliği ile teslim alındığı ve taşındığı bilgisini de sizlerle paylaşmaktan onur duyarız.

Bitlis Çekici Nasıl Ulaşabilirsin?

Yaz, kış ayırt etmeksizin, hava şartları nasıl olursa olsun Bitlis çekici müşteri temsilcimize 0850 360 28 02 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Operatörlerimiz aracınızın kaza durumu, büyüklüğü ve taşınmasını istediğiniz mesafe bilgilerini aldıktan sonra sektördeki en uygun ücret tarifelerinden en güvenilir şekilde yararlanmanız konusunda destek olmak için haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmetinizde. Ödeme seçenekleri konusunda ise nakit ödeme seçeneğinin yanı sıra kredi kartı ile ödeme seçeneğini de sizlere sunuyoruz. Müşteri temsilcimizi arayıp size en uygun fiyat teklifini aldıktan sonra bulunduğunuz koordinatları bize bildirmeniz ekiplerimizin en hızlı şekilde size ulaşmasını kolaylaştıracaktır. Unutmayın, Çekici Çağır profesyonel kadrosu ile günün her saati bir telefon uzağınızda.

Bitlis çekici, oto kurtarıcı hizmetleri ile yolculuklarınızı en sağlıklı hale getirmeyi hedefleyen şirketimiz araç yükleme ve indirme konusunda da en son teknoloji ekipmanları ile sizleri zor durumlarda yalnız bırakmamak konusunda iddialı bir tutum sergiliyor.

Uzun yıllardır sektörde edindiği oto çekici, oto kurtarıcı tecrübesini yenilikçi, sonuç ve hız odaklı politikalarıyla her geçen gün bir adım öteye taşıyan Çekici Çağır’ı tercih ederek tatsız sürprizleri en avantajlı ve güvenilir şekilde karşılamanız mümkün! Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.